Στηρίξτε το Αρχιπέλαγος

Ακόμα και μία μικρή συνεισφορά μετράει

Γιατί χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας

Στο Αρχιπέλαγος δεν υποχωρούμε στη δράση μας για την αντιμετώπιση των παράνομων και καταστροφικών πρακτικών και είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε με τις τοπικές κοινωνίες και να τους παρέχουμε ενημέρωση για τον τρόπο που μπορούν να αναλάβουν έναν πιο ενεργό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος.

Με τη βοήθειά σας μπορούμε να μελετήσουμε και να καταγράψουμε τη μοναδική βιοποικιλότητα των ελληνικών θαλασσών και νησιών. Κάθε συμβολή σας βοηθάει να επιτευχθεί ο στόχος της διασφάλισης της ευημερίας αυτών των καταπληκτικών οικοτόπων άγριας ζωής για εμάς, αλλά και για τις επόμενες γενιές.

Εσείς είστε αυτοί που μπορείτε να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, αλλά και να διευρύνουμε την έρευνα και τις πολύ σημαντικές δράσεις που έχουμε αναλάβει.

Δωρεά μέσω Paypal

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 20.00€

Τραπεζική μεταφορά

Τράπεζα: Alpha Bank
Υποκατάστημα: VATHI SAMOS, GREECE - BRANCH 602
Δικαιούχος: ARCHIPELAGOS INSTITUTE OF MARINE CONSERVATION
Αριθμός: GR8501406020602002002007059
SWIFT: CRBAGRAA

Δωρεά σε είδος

Χρειαζόμαστε για την ομάδα μας έπιπλα και λευκά είδη, είδη κουζίνας, τρόφιμα, ποτά και είδη καθαρισμού. Όσον αφορά το έργο μας, χρειαζόμαστε γραφείο / εργαστήριο / ναυτιλιακό εξοπλισμό, ηλεκτρονικά είδη και γραφική ύλη, προμήθειες για τα σκάφη και τα οχήματα.

TOP